Over dit project

Met meer dan 20 vestigingen en ruim 1.000 medewerkers behoort familiebedrijf Nabuurs tot de grootste logistieke dienstverleners op het gebied van FMCG-distributie en horecadistributie van de Benelux.

Nabuurs heeft als doel de beste weg te vinden voor de producten van klanten, in termen van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Daartoe ontwikkelen en implementeren zij integrale supply chain oplossingen waarbij consistente kwaliteit, kostenefficiënte oplossingen en een veilige werkomgeving voor mens, milieu en product centraal staan.

Voor de realisatie van een nieuw warehouse moest een hal van 9000m2 ingericht worden dat als hoogbouwmagazijn zou gaan functioneren. De vraag van Nabuurs aan Cor Verkolf b.v. was helder: het inrichten van een magazijn met standaardstellingen op basis van een indelingstekening ontworpen door Nabuurs. “Een opdracht die duidelijk te definiëren is maar in uitvoering de nodige expertise, technische kennis en ervaring verlangt van een leverancier om tot een goed eindresultaat te komen waarbij timing, afspraken nakomen, helderheid en nauw overleg van groot belang zijn”, aldus projectleider Michel Bruisten.

In September 2020 heeft Michel het project, dat ingekocht was en klaarlag op de plank, overgenomen van zijn voorganger. Vanwege het feit dat Cor Verkolf bv een goede partner is van Nabuurs en al in meerdere warehouses van Nabuurs actief is had Michel er alle vertrouwen in.

Van de inrichting van het magazijn in Oosterhout (GLD) tot het oplossen van reparaties en aanpassen van de configuratie als dit aan de orde was. Volgens collega’s sluit de service van Cor Verkolf bv enorm goed aan bij de wensen van Nabuurs.

“Zelf kan ik bevestigen dat alle verwachtingen die ik had zijn waargemaakt. Marco Verkolf, eigenaar van Cor Verkolf bv, heeft goed aangevoeld dat het belangrijk was dit project zelf te leiden, vooral voor een belangrijke klant als Nabuurs met Michel als nieuw contactpersoon. De samenwerking was erg prettig. Korte lijnen, afspraken nakomen en vooral de verwachtingen goed managen. Eerlijkheid, helderheid en meedenken met klant om tot een goed product te komen wordt gewaardeerd. Bij volgende inrichtingen nemen we opgedane ervaringen weer mee. Zo maken we samen met leveranciers keer op keer verbeterslagen” vertelt Michel.

Project Details

DATUM

juli 28, 2021

KLANT

Nabuurs Katwijk

PROJECT TYPE

Magazijn

Project Impressie

Voor oplevering en in gebruik name door klant.

VoorNa
VoorNa

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dé oplossing binnen handbereik.