Heb je een vraagstuk waarmee we je kunnen helpen?

warehouse draagarm stellingen Cor Verkolf

Alles onder 1 dak

We combineren onze specialismen en kennis en bedienen zo een verscheidenheid aan branches. Met onze verschillende productiemaatschappijen vormen we inmiddels een vaste factor in de oplossingen voor winkels en magazijnen.

Cor Verkolf bv richt zich op winkel- en magazijninrichting, Nimar Storage Solutions bv is de specialist in grootschalige logistieke magazijnoplossingen, IM Design is producent van meubels en winkelinterieurs en PC Las is ons eigen productiebedrijf in metaalbewerking en producent van onze magazijnstellingen. Samen vormen deze maatschappijen de Verkolf Groep.

ONZE KRACHT?

We maken optimaal gebruik van je beschikbare oppervlak. Zo creëren we met standaard systemen, aangevuld met exclusief maatwerk, een beter rendement van je magazijn- of winkelinrichting.

Alles in eigen beheer

De ontwikkeling en productie van stellingen voor de opslag van allerhande producten staan bij Cor Verkolf bv centraal. Al meer dan 40 jaar zijn we specialist in magazijn- en winkelinrichting! We richten we ons op flexibele systeemoplossingen van hoge kwaliteit, volledig volgens de veiligheidsnormen en voorschriften.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dé oplossing binnen handbereik.