Het is een visie die in ons bedrijf verankerd zit

Bij al onze processen kijken we naar duurzaamheid. Van inkoop en productie tot verkoop en onderhoud. We houden het volledige traject zoveel mogelijk in eigen beheer om onnodig transport te voorkomen.

We produceren lokaal, maken minimaal gebruik van toebehoren uit verre landen en beperken zo onze CO2-uitstoot.

BELANGRIJK!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we belangrijk. Dit doen we niet alleen, ons hele team draagt hieraan bij. We streven naar een duurzame balans tussen de belangen van onze onderneming, met oog voor welzijn van de mensen die er werken en het milieu.

Onze certificeringen, borging van kwaliteit

Bij Cor Verkolf bv beschikken we over een groot aantal onafhankelijke certificeringen op gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid.

BMWT-Keurmerk

Als werkgever moet je volgens de wet arbeidsmiddelen periodiek laten keuren. Cor Verkolf bv is een BMWT-gecertificeerd keurbedrijf.

BMWT is een brancheorganisatie van leveranciers van magazijninrichtingen en BMWT-keur borgt de kwaliteit van periodieke veiligheidskeuringen op werkmaterieel.

Wil je zeker weten dat je magazijn veilig is en aan alle wetgeving voldoet? Onze gecertificeerde keurmeesters voeren jaarlijks tal van keuringen uit. Zo voldoet je systeem aan de normen van de BMWT.

Voordelen van een BMWT-keuring:

  • Objectieve en deskundige keuring
  • Steekproefsgewijze controles van de keuringen
  • BMWT-gecertificeerde bedrijven krijgen jaarlijks een audit van TÜV Rheinland

Na een keuring ontvang je een gedetailleerd uitgewerkt inspectierapport waarin de staat van je stellingen in kaart wordt gebracht. We doen je waar nodig een voorstel voor het repareren van eventuele schades.

Wij keuren en repareren natuurlijk onze eigen magazijnstellingen. En onze keurmeesters zijn er ook voor het schouwen en repareren van andere merken magazijnstellingen. We nemen je alle zorgen uit handen. Zo weet je zeker dat je magazijn voldoet en veilig gebruikt kan worden.

CE-Certificering

“In Europa dienen bedrijven te voldoen aan de eisen zoals gesteld in de Europese productnorm waarbij een CE-verklaring nodig is. Producenten zijn verplicht om een FPC-certificaat te kunnen overleggen op basis van NEN-EN 1090-1. Om deze CE-verklaring te kunnen opstellen, is toetsing van het fabricageproces en personeel noodzakelijk. Sinds 1 juli 2014 is deze norm bovendien verplicht!” Bron tuv.nl

Cor Verkolf bv en het productiebedrijf PC-LAS BV zijn in het bezit van een CE-certificaat. Dit betekent dat we op al onze entresolvloeren een certificaat afgeven en dat onze lassen en maatvoeringen voldoen aan de norm.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dé oplossing binnen handbereik.