Hoofd verkoop binnendienst

 Fulltime (40 uur per week) 

Krijg jij er energie van om een team op individuele basis en op groepsniveau aan te sturen, te ontwikkelen, lopende processen kritisch te analyseren én het operationele proces te verbeteren? Dan staat de deur voor jou open!

 Wie zijn wij? 

 Cor Verkolf BV is onderdeel van de Verkolf Groep. De Verkolf Groep is al meer dan 40 jaar totaal-leverancier van magazijn- en winkelinrichting voor retailketens en industrie. 

Met eigen productie is de Verkolf Groep één van de weinige producenten in de branche. Dit betekent dat wij snel kunnen schakelen en dus flexibel zijn naar onze klanten. Mede hierdoor zijn we uniek binnen Nederland en daar zijn wij ook trots op! 

Wat houdt de functie in?

 Als Hoofd verkoop binnendienst ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en coach je de collega’s van de binnendienst. Door sturing en coaching op de werkvloer bedrijf je iedere dag op efficiënte en professionele wijze topsport met jouw team. 

Je levert daarbij een grote bijdrage aan de analyse en verbetering van processen en werkwijzen. Met jouw analytische en oplossingsgerichte vaardigheden manage je de verkoop binnendienst en rapporteer je aan de commercieel manager. 

DOWNLOAD HIER DE VACATURE ALS PDF

DOWNLOAD

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol, dit bij voorkeur in een technische omgeving;
  • Goede kennis van Microsoft Office (Unit4 is een pré);
  • Je hebt leidinggevende en aansturende kwaliteiten;
  • Je bent energiek, ervaren en gedreven om bij ons de sales naar een hoger niveau te tillen;
  • Klant- en kwaliteitsgericht;
  • Je bent een teamplayer met commercieel en technisch inzicht;
  • Je zorgt voor consequente , tijdige en accurate communicatie tussen alle betrokken partijen zoals engineering, logistiek en inkoop;
  • Tevens stuur je aan op een tijdige controle van begrotingen en technische specificaties op volledigheid en juistheid.

 Wat bieden wij? 

 Je krijgt een afwisselende functie binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Je komt terecht bij een gezond, stabiel familiebedrijf, met een platte organisatiestructuur. Wij bieden jou een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en een goed salaris dat past bij de functie in combinatie met jouw kennis en ervaring. 

 Heb je interesse? 

 Stuur jouw motivatiebrief en C.V. naar Nimar Storage Solutions B.V., t.a.v. Anke van Strien via werk@corverkolf.nl