Over dit project

Veris Bouwmaterialengroep bv is de serviceorganisatie van haar 27 aandeelhouders die samen ruim 120 vestigingen onder de formulenamen Bouwcenter, Bouwpunt en Stiho exploiteren.
De kernfuncties van Veris zijn het verzorgen van de inkoop, logistiek, centrale facturering, automatisering, marketing en formule ontwikkeling.

Het voorzien van de meest optimale draagarmstelling configuratie voor de opslag van langgoed zoals vuren balken en hardhout.

Cor Verkolf bv is producent van 2 verschillende type draagarmstelling. Deze 2 systemen onderscheiden zich in de methode waarop de draagarm aan de staander wordt bevestigd. We leveren een inhaakverbinding en bout-moer verbinding.

Mede vanwege de eenvoudige wijze van monteren en verhangen heeft Veris gekozen voor het inhaak systeem. Daarnaast heeft dit systeem de eigenschap dat het mee beweegt indien de onderkant van de draagarm omhoog wordt gelift zonder dat er een uitval gevaar ontstaat.

Project Details

DATUM

maart 28, 2021

KLANT

Veris Bouwmaterialengroep bv

PROJECT TYPE

Magazijn

Project Impressie

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dé oplossing binnen handbereik.