Over dit project

PontMeyer is een one-stop-shopping formule, alles voor de bouw onder één dak: hout, plaat en bouwmaterialen. PontMeyer is voor iedereen die bouwt of verbouwt en richt zich op de zakelijke klant, maar ook de particuliere klant kan hier terecht. Haar vestigingsnetwerk bestrijkt heel Nederland.

Voor PontMeyer hebben we al enkele vestigingen compleet mogen inrichten. Dit omvat zowel de drive-in als de shop. Twee verschillende werelden waar Cor Verkolf bv helemaal in thuis is!

Voor PontMeyer Arnhem hebben we de drive-in met nieuwe opslagsystemen mogen inrichten. Belangrijk hierbij is dat de diversiteit aan bouwmaterialen elk in een passende opslagmethodiek worden opgeslagen.

Cor Verkolf bv heeft al zo’n 40 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van opslagoplossingen in de bouwmarktensector. De verschillende oplossingen die we hebben toegepast zijn:

  • A stelling, voor de opslag van o.a. meubelpanelen
  • Draagarmstelling voor de opslag van o.a. tuinhout
  • Palletstelling voor de opslag van o.a. bouwstoffen en plaatmateriaal
  • Endloader/ Insteekstelling voor de opslag van o.a. vurenhout

Samen hebben deze oplossingen 1 ding gemeen: geproduceerd in onze eigen fabriek te Raamsdonksveer!

Project Details

DATUM

juli 7, 2020

KLANT

PontMeyer

PROJECT TYPE

Retail & Magazijn

Project Impressie

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dé oplossing binnen handbereik.