Over dit project

Internationaal verpakkingsspecialist NNZ focust op klanten uit de AGF-branche en industrie. Sinds de oprichting in 1922 is het familiebedrijf gestaag gegroeid en beschikt over een uitgebreid mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. Centraal in de normen en waarden van NNZ staan duurzaamheid, klantgerichtheid en innovatief vermogen.

De vestiging van NNZ in Zeeland, midden in het agrarische centrum, kan snel schakelen en verpakkingen dezelfde dag nog aan klanten leveren. Inkoop vindt vooral plaats in het verre oosten en met een groot magazijn en eigen transport groeit NNZ elke dag!

Het magazijn van NNZ in Rilland beschikt over een aflopend vloerdeel. Hiervoor moest een passende oplossing voor het plaatsen van pallets worden gecreëerd. NNZ kwam zelf met een oplossing, Cor Verkolf b.v. voerde uit: een stelling met verschillende lagen op maat. Het resultaat? Meer ruimte, eenvoudigere opslag en hantering van producten. Volgens warehousemanager Jan Jaap de Koster was vooral veiligheid extreem belangrijk: “De stelling biedt gemak, we werken minder foutgevoelig en sneller. Bovendien biedt de nieuwe magazijnstelling perspectief voor toekomstige innovaties. Op dit moment gebruiken we nog geen barcodesystemen maar dit behoort nu wel tot de mogelijkheden.”

“In het verleden heeft NNZ al gewerkt met  Cor Verkolf b.v., dat was voor mijn tijd”, vertelt Jan Jaap. “De afgelopen jaren hadden we goede ervaringen met hun servicegerichtheid en onze nabestellingen. Voor de realisatie van de nieuwe stelling besloten we daarom zeker weer Cor Verkolf b.v. te benaderen. Ze schakelen snel, geven goed advies en weten waar ze over praten!”

In overleg met de directie koos NNZ Rilland voor de diensten van Cor Verkolf b.v. “Niet de goedkoopste, maar wel professioneel. Je krijgt waar voor je geld. Er wordt niet bezuinigd op kundige vakmensen én niet op materiaal, dat zie je alleen al aan de constructie en het vele staal dat gebruikt wordt”.

“Tijdens het hele project hebben we prettig samengewerkt. Technische mensen die hun vak verstaan. Eén aanspreekpunt, rechtstreeks contact en duidelijk overleg. Een fijn contact, ook met de monteurs die de magazijnstelling plaatsten. Stuk voor stuk betrokken mensen. Aan het eind van het project deed zich een probleem voor en meteen werd in oplossingen gedacht. De volgende dag stonden er drie monteurs extra. Alles werd omgebouwd en keurig uitgevoerd!”, aldus Jan Jaap. “Ze maakten hun eigen woorden waar, we hebben er niets van gemerkt en alles werd opgelost zoals het hoort!”

Project Details

DATUM

juli 28, 2021

KLANT

NNZ

PROJECT TYPE

Magazijn

Project Impressie

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dé oplossing binnen handbereik.