Over dit project

Vleesgroothandel Cis van den Broeck is gelegen in Minderhout, deelgemeente van Hoogstraten. Van hieruit leveren zij in heel België vers kwaliteitsvlees aan beenhouwers, horeca, bakkers en particulieren.  Naast de locatie in België hebben zij een nieuw vrieshuis geopend in Waalwijk.

Aan Cor Verkolf bv is gevraagd om het beschikbare vloeroppervlak in het vrieshuis zo optimaal mogelijk te benutten op basis van de gestelde eisen en specificaties.

Door middel van ons pallet shuttle systeem kunnen zij nu met diverse kanalen over de hele breedte van het vrieshuis in verschillende hoogte niveaus de ruimte zo optimaal mogelijk benutten bij het opslaan van de bulk producten.
De shuttle rijdt heen en weer in de verschillende kanalen van 21 meter diep om de benodigde pallets neer te zetten voor de reachtruck chauffeur.

Naast het pallet shuttle systeem heeft Cor Verkolf bv ook enkele blokken inrijstellingen mogen leveren.
De inrijstelling bestaat uit kanaallengtes van 2 en 3 pallets diep. Hierdoor kunnen ook niet-bulk producten zo optimaal mogelijk worden opgeslagen.

Project Details

DATUM

april 20, 2021

KLANT

Cis Van den Broeck

PROJECT TYPE

Magazijn

Project Impressie

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dé oplossing binnen handbereik.