BUNZL

HAPS

Over Bunzl

Bunzl, een vooraanstaande groothandel in verpakkingsmaterialen met wereldwijde vestigingen, onderging bij hun vestiging in Arnhem een groei die resulteerde in een te beperkte opslagcapaciteit. Al snel werd duidelijk dat verdere uitbreiding noodzakelijk was. Het doel was om alle opslaglocaties in eigen beheer samen te brengen op één centrale locatie in Haps. In de zoektocht naar een geschikte partner kwam Bunzl uit bij Cor Verkolf.

Henk Willems, Logistiek Manager bij Bunzl, deelt: “In Arnhem concentreren wij ons op drie takken van sport, namelijk Food, Non-Food en E-commerce. Ons huidige pand in Arnhem was berekend op een aantal jaren groei, maar dat ging sneller dan wij gepland hadden. Om deze reden zijn wij een onderzoek zijn gestart naar uitbreiding op een nieuwe vestiging. Intussen maakten wij gebruik van externe opslag en hadden we behoefte om dat in eigen beheer bij elkaar te brengen. Wij wilden zo onze klanten weer kunnen bedienen met eigen personeel en vanuit eigen perspectief.”

Na een zorgvuldige selectieprocedure kwam Cor Verkolf als de meest geschikte partner naar voren. Henk: “Wij hebben een offerteverzoek uitgeschreven aan 7 potentiële leveranciers. In eerste instantie zijn daar 5 van afgevallen om diverse redenen. Na de eindonderhandeling viel ook de laatste partij af en hebben wij het project gegund aan Cor Verkolf. Bij hen kregen wij een goed gevoel qua prijs en qua levertijd. Ook de presentatie van het bedrijf, de inzet en de motivatie van Marco Verkolf waren voor ons belangrijke onderdelen om hen de job te gunnen.”

De samenwerking met Cor Verkolf kenmerkte zich door efficiëntie en doeltreffendheid. Gedurende het offertetraject paste Cor Verkolf zich snel aan en reageerde direct op de behoeften van Bunzl. Opvallend was dat de strakke planning van 12 weken niet alleen werd gehaald, maar zelfs overtroffen. Het oppervlak van ca. 30.000m2 is in slechts 10 weken vanaf opdracht tot oplevering gerealiseerd.

“Cor Verkolf heeft de eigen productie in Nederland inclusief eigen mensen voor de werkploegen”, aldus Henk. “Hierdoor was deze snelle oplevering mogelijk. We hebben ook goede afspraken gemaakt over deel-opleveringen. Het is in drie delen opgeleverd waardoor wij al konden beginnen met het treffen van verdere voorbereidingen. We zaten iedere week om tafel om de voortgang en issues te bespreken. Als je een partner wil hebben in de stellingbouw waar je op kunt rekenen, dan kan ik Cor Verkolf zeker aanraden. Ze hebben ons enorm ontzorgd.”

Project Details

DATUM

januari 8, 2024

KLANT

Bunzl

PROJECT TYPE

Magazijn

Project Impressie

Magazijninrichting Bunzl Haps gezien vanaf de kopse kant.
Een ruimtelijk beeld van de nieuwe magazijninrichting Bunzl Haps, gezien vanaf een diagonale hoek.
Oranje bescherming van de stellingpoten.
Oranje details aan de onderkant op de kopse kant van de stellingen.
Groot en nieuw magazijn bij Bunzl Haps, gerealiseerd door Cor Verkolf
Gevulde stellingen in het nieuwe magazijn van Bunzl Haps

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier op de contactpagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dé oplossing binnen handbereik.