Succesvolle open dag bij de Verkolf Groep

Open dag bij Cor Verkolf

Een dag vol innovatie, geschiedenis en toekomstvisie

Op de recent gehouden open dag van de Verkolf Groep hebben we onze gewaardeerde relaties en collega’s mogen verwelkomen voor een inspirerende en informatieve dag. Het evenement was een groot succes en bood een unieke kans om een kijkje te nemen in de geschiedenis, de huidige ontwikkelingen en de toekomstplannen van ons familiebedrijf.

Een warm onthaal

De dag begon met een warm welkom door butlers, gevolgd door een uitgebreide rondleiding door onze showroom, het magazijn en het productieproces. Hier konden onze relaties met eigen ogen zien hoe wij alles onder een dak hebben en hen van begin tot eind kunnen ontzorgen. Na de rondleiding gaven Tom en Peter een uitgebreide presentatie over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en de visie voor de toekomst van de Verkolf Groep.

Open dag bij Cor Verkolf
Open dag bij Cor Verkolf

Historie en innovatie hand in hand

Tom Keijzers, derde generatie binnen het familiebedrijf en kersvers directeur, begon zijn speech met een terugblik op de oprichting van Cor Verkolf bv in 1980 door zijn grootvader. Hij vertelde hoe het bedrijf is geëvolueerd van een handelsbedrijf naar een producent van winkel- en magazijninrichting met eigen productiecapaciteiten.

Peter Keijzers, directeur van PC-Las bv, het productiebedrijf voor metalen onderdelen binnen de Verkolf Groep, gaf een gedetailleerde uitleg over de geavanceerde productietechnieken en de nieuwste investeringen in automatisering. Hij benadrukte de voortdurende transitie en het streven naar perfectie binnen het productieproces.

Open dag bij Cor Verkolf
Open dag bij Cor Verkolf

Toekomstvisie en duurzaamheid

Tom besprak ook de toekomstplannen van de Verkolf Groep, waaronder verdere investeringen in informatiesystemen en logistieke systemen om de klanttevredenheid te verhogen. Het bedrijf zal zich blijven richten op duurzaamheid door het refurbishen van gebruikt materiaal en het herintroduceren van handel in gebruikte materialen. Met bedrijven als Cor Verkolf bv en Nimar Storage Solutions blijft de Verkolf Groep zich onderscheiden in de markt door innovatieve oplossingen en een klantgerichte aanpak.

Afsluiting met inspiratie

De dag werd afgesloten met een inspirerende toespraak van Hans Kazan over de magie van ondernemen, gevolgd door een gezellige borrel. Wij bedanken iedereen voor hun aanwezigheid en vertrouwen in de Verkolf Groep. Samen kijken we uit naar een veelbelovende toekomst vol mooie opdrachten en duurzame samenwerkingen.

Open dag bij Cor Verkolf
Open dag bij Cor Verkolf

Neem contact op!

Wil je meer informatie over onze open dag of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kijken ernaar uit om je te spreken.